#Kjompjoekjollem#

Na zo'n 9 jaar van onderzoek heeft de "Department Of Justice" in de VS blijkbaar de eerste grote kaakslag toegebracht aan het gedrocht Microsoft.

Microsoft heet nu een monopolist te zijn volgens rechter Jackson, en dat is ongewenst, ook al zal Microsoft aardig wat poen laten rollen in de "Amerikaanse economie".

Die uitspraken vallen braaf na te lezen op een speciale pagina (1)

CNN bericht er ook over, en ook de samensmelting van TV-zender NBC en Microsoft, MSNBC, heeft er een webpagina aan geweid. (2)

Wat ik me nu eigenlijk afvraag is, hoe het mogelijk is, dat zogenaamde "linkse" mensen al minstens 9 jaar lang klakkeloos en zonder morren spulletjes gebruiken van de grootste en smerigste kapitalistische multinational onder de PC-boeren, die Microsoft heet.

Kijk eens op de zoekpagina van Konfrontatie (3), en zoek eens op "Microsoft".

Het aantal "hits" zijn op 1 hand te tellen.

Waarom wordt er aan de lage asociale praktijken van Microsoft niet of nauwelijks aandacht besteed in "linkse kringen" ?

Sterker nog, de een na de andere "linkse club" gaat doodgemoedereerd "M$-Hotmail" gebruiken voor hun email.

De aktiegroep Onkruit is de eerste en enige die bereid is gebleken om hun Hotmail-account op te gaan zeggen (waarvoor hulde!).

Hopelijk wordt Microsoft binnenkort opgedeeld in wat kleinere stukjes, zodat de kwalitatief betere software ook een kans maakt om eindelijk eens de meer dan 90% van de huiskamers bevolkende Windows-PC's van de troon te stoten.

Boycot Microsoft ! Boycot Hotmail !

Down with Microsoft !

URLS:

(1) http://usvms.gpo.gov

(2) http://www.msnbc.com/news/329416.asp?cp1=1

(3) http://www.stelling.nl/konfront